S-a deschis cel mai inalt restaurant din lume - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 24 ianuarie 2011 64 afişări

Cei care vor sa ia masa la restaurantul ”din cer” trebuie sa mearga pana in Dubai si sa urce cu liftul pana la etajul 122 al celeimai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa.

Trebuie spus ca nu este recomandat sub nicio forma celor care au rau de inaltime pentru ca restaurantul este construit la 422 de metri de sol. Pentru toti ceilalti, o cina aici ar reprezenta "una dintre cele mai luxoase si impresionante experiente de acestgen din lume", dupa cum spun reprezentantii Emaar Hospitality Group, una dintre diviziile dezvoltatorului imobiliar Emaar.

Situat la doar doua nivele sub puntea de observatie a cladirii, restaurtantul are o capacitate de 210 locuri, o receptie foarte spatioasa si create pentru cine private.

Cladirea care il gazduieste este renumita pentru apartamentele sale luxoase, birourile si design-ul marca Giorgio Armani. De asemenea, oaspetii pot utiliza turnul de observatie al cladirii, in schimbul unei taxe de 27 de dolari.

Dezvoltatorul a investit 1,5 miliarde de dolari in acest turn impunator, denumit dupa presedintele Emiratelor Arabe Unite, Seicul Khalifa bin Zayed al Nahayan, care a sprijinit Dubaiul in mijlocul crizei financiare globale. Astfel, companiile de stat din Dubai au fost salvate de la faliment printr-un ajutor de 10 miliarde de dolari, venit din partea autoritatilor din Abu Dhabi.

SURSA FOTO: arabianbusiness.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
inalt,
arabi,
Burj Khalifa
/actualitate/s-a-deschis-cel-mai-inalt-restaurant-din-lume-galerie-foto-7914756
7914756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.