S-a aflat! Cine a dopat-o pe Simona Halep

Postat la 14 septembrie 2023 7850 afişări

S-a aflat! Cine a dopat-o pe Simona Halep

S-a aflat cine a dopat-o pe Simona Halep, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis a publicat documentul integral prin care s-a decis suspendarea Simonei Halep timp de patru ani.

În raport apare şi numele persoanei care i-a administrat sportivei din România suplimentul care conţinea substanţa Roxadustat.

Cine a dopat-o pe Simona Halep. Cum a început totul

Potrivit informaţiilor, ar fi vorba de fizioterapeuta din staff-ul său, Candice Gohier, angajată la academia lui Patrick Mouratoglou.

Ea ar fi fost cea care i-a recomandat Simonei Halep acel supliment care, în cele din urmă, a dat rezultat pozitiv la testul anti-doping şi i-a adus o suspendare de 4 ani.

În raportul de 126 de pagini, Agenţia Internaţională pentru Integritatea în Tenis (ITIA) a explicat întreg procesul Simonei Halep.

Iată cele mai importante lucruri scoase în evidenţă din acest raport.

Totul a început pe 17 august, când Simona Halep s-a retras de la turneul din Cincinnati, după o accidentare. Atunci, fizioterapeuta ei, Candice Gohier, i-ar fi recomandat să adauge un supliment cu colagen în nutriţia ei, având în vedere că nu lua un astfel de supliment până atunci.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dopaj,
simona halep

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.