Rusia a folosit rachete de croazieră pentru a lovi oraşul ucrainean Lvov

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 martie 2022 375 afişări

Rusia a folosit rachete de croazieră pentru a lovi oraşul ucrainean Lvov

Rusia a lovit ţinte militare din oraşul Lvov din vestul Ucrainei cu rachete de croazieră de înaltă precizie, a anunţat duminică Ministerul rus al Apărării, citat de Reuters.

Rusia a lovit cu rachete cu rază lungă de acţiune un depozit de combustibil folosit de forţele ucrainene în apropiere de Lvov şi a folosit rachete de croazieră pentru a lovi o fabrică din oraş folosită pentru repararea sistemelor antiaeriene, staţiilor radar şi lunetelor pentru tancuri, a anunţat ministerul.

„Forţele armate ale Federaţiei Ruse continuă acţiunile ofensive ca parte a operaţiunii militare speciale”, a spus purtătorul de cuvânt al ministerului, Igor Konashenkov, într-un comunicat.

Rusia a folosit, de asemenea, rachete cu rază lungă de acţiune pe mare pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 şi a distrus o serie de drone.

Rusia a început să distrugă depozitele ucrainene de combustibil şi alimente, ceea ce înseamnă că guvernul va trebui să disperseze stocurile în viitorul apropiat, a spus duminică consilierul ministrului ucrainean de Interne Vadym Denysenko.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
rachete,
lvov

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.