Romantismul, „cu discount”. Ce reduceri aplică florăriile online cu ocazia evenimentului Black Friday

Autor: Andra Stroe Postat la 11 noiembrie 2021 31 afişări

Romantismul, „cu discount”. Ce reduceri aplică florăriile online cu ocazia evenimentului Black Friday

Floria.ro va aplica de Black Friday reduceri de 10% pentru întreg portofoliul de produse – buchete şi aranjamente florale – dar şi un discount special de 40% pentru o selecţie de buchete, anunţă reprezentanţii companiei într-un comunicat. Florile pot fi livrate oriunde în ţară, dar şi în străinătate, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii, mai precizează aceştia.

„Chiar dacă de Black Friday nu florile sunt în prim plan când se alcătuiesc listele de cumpărături, în fiecare an am avut comenzi speciale care au fost livrate ulterior. La plasarea comenzii, clienţii Floria.ro au posibilitatea să selecteze data livrării, iar unii comandă chiar şi cu 2 luni în avans. Prin urmare, anul acesta am pregătit reduceri de 40% la mai multe buchete spectaculoase, care în mod obişnuit au preţuri cuprinse între 300 şi 500 de lei”, spune Marina Popescu, director general Floria.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
reduceri,
eveniment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.