Românii nu vor mai primi cardul de energie.Anunţul vine de la ministrul Marcel Boloş

Postat la 12 iunie 2023 675 afişări

Românii nu vor mai primi cardul de energie.Anunţul vine de la ministrul Marcel Boloş

Românii nu vor mai primi cardul de energie, iar acest anunţ a fost făcut de însuşi Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene.

Oficialul a anunţat că acest beneficiu 700 de lei acordat românilor nu tocmai fericiţi din punct de vedere financiar, va deveni istorie din 2024. Practic, ultima tranşă de ajutor va fi acordată în septembrie 2023.

Informaţia a fost confirmată ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, iar anunţul vine în contextul în care Uniunea Europeană a decis să nu prelungească măsurile de sprijin.

Voucherele pentru plata facturilor au o valoare de 1.400 de lei. Prima tranşă de bani pe cardul de energie a intrat în februarie, iar a doua va veni în toamnă. 

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
card,
energie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.