România trimite o nouă tranşă de ajutoare în Ucraina, în valoare de 3 milioane de euro

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 februarie 2022 145 afişări

România trimite o nouă tranşă de ajutoare în Ucraina, în valoare de 3 milioane de euro

România trimite o nouă tranşă de ajutoare în Ucraina, în valoare de 3 milioane de euro, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru, în timpul şedinţei grupului pentru gestionarea situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

În Ucraina a ajuns deja o primă tranşă de medicamente şi echipamente sanitare.

Noua tranşă va cuprinde combustibili, veste antiglonţ, căşti, muniţie şi echipamente militare, alimente, apă şi medicamente.

Guvernul a anunţat şi disponibilitatea de a prelua răniţi ucrainieni în spitalele din reţeaua militară şi civilă.

Executivul a primit pe platforma special lansată 1.269 de oferte de sprijin din partea societăţii civile, agenţilor economici, altor categorii de voluntari, constând în alimente, apă, medicamente, cazare, transport şi alte forme de sprijin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
românia,
ajutoare,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.