România începe procedurile de suspendare a dreptului de survol pentru Rusia

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 februarie 2022 25 afişări

România începe procedurile de suspendare a dreptului de survol pentru Rusia

România începe procedurile de suspendare a dreptului de survol pentru Rusia, precum şi a dreptului de aterizare în România pentru aeronavele care aparţin companiilor din Rusia.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a prezentat, sâmbătă, deciziile luate de task-force-ul pentru gestionarea crizei din Ucraina.

„În primul rând aş vrea să vă anunţ că România a început procedurile de suspendare a dreptului de survol deasupra teritoriului său, precum şi a dreptului de aterizare pe teritoriul României pentru aeronavele care aparţin companiilor din Federaţia rusă. Aceste proceduri se vor derula în cursul acestei zile”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

De asemenea, România urmează să demareze procedurile de retragere din Banca Internaţională de Investiţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
românia,
rusia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.