Românca, premiată la un concurs de creaţie literară, ucisă cu bestialitate în Belgia. Familia tinerei nu are bani pentru repatriere

Postat la 28 mai 2018 109 afişări

Familia tinerei din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, care se mutase recent în Belgia şi care a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, cere ajutorul oamenilor pentru repatrierea acesteia. ”Moartea este ceva normal, dar nu la vârsta asta şi în felul ăsta”, scrie verişorul ei.

Românca, premiată la un concurs de creaţie literară, ucisă cu bestialitate în Belgia. Familia tinerei nu are bani pentru repatriere

Potrivit verişorului tinerei, Alexandru Bondoc, familia Laurei nu are banii necesari pentru a plăti repatrierea cadavrului.

Alexandru Bondoc a postat un anunţ pe Facebook, cerând ajutor: ”Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verişoara mea, Laura nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit. Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântam creştineşte, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”, scrie verişorul tinerei.

Acesta a pus la dispoziţie două conturi bancare pentru donaţii.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.