Robinho a fost arestat în Brazilia pentru a-şi ispăşi pedeapsa pentru viol

Autor: Cosmin Pirv Postat la 22 martie 2024 19 afişări

Fostul fotbalist Robinho a fost arestat în Brazilia, la mai bine de 10 ani după ce a fost acuzat pentru prima dată că a violat o femeie în Italia, scrie Sky News.

Robinho a fost arestat în Brazilia pentru a-şi ispăşi pedeapsa pentru viol

Fostul jucător de la Manchester City îşi va începe pedeapsa de nouă ani de închisoare, după ce Curtea Superioară de Justiţie din Brazilia a hotărât miercuri că decizia Italiei în ceea ce-l priveşte pe Robinho este valabilă în Brazilia.

Într-un comunicat, poliţia a precizat că Robinho, în vârstă de 40 de ani, va fi supus unui examen medical şi unei audieri înainte de a fi trimis la închisoare.

Avocaţii fostului fotbalist doresc deschiderea unui nou proces în Brazilia.

În 2017, un tribunal din Milano i-a găsit pe Robinho şi pe alţi cinci brazilieni vinovaţi de violarea în grup a unei femei în 2013. Condamnarea a fost confirmată de o curte de apel în 2020 şi validată de Curtea Supremă a Italiei în 2022.

Robinho, în vârstă de 40 de ani, al cărui nume complet este Robson de Souza, locuieşte în Brazilia şi a negat acuzaţiile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robinho,
arestat,
viol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.