Revine HAOSUL în economia mondială. Este cea mai mare PRĂBUŞIRE din ultimul deceniu

Postat la 29 noiembrie 2018 401 afişări

O creştere permanentă a livrărilor din SUA, alături de asigurările Arabiei Saudite că nu va reduce producţia pentru a stabiliza piaţa, au şters plusurile apărute peste noapte în contractele futures pe petrol.

Revine HAOSUL în economia mondială. Este cea mai mare PRĂBUŞIRE din ultimul deceniu

Contractele futures pentru ţiţeiul Brent au scăzut cu 64 de centi, la 58,12 dolari/baril, de la 59,51 dolari, în timp ce contractele pentru petrolul american au scăzut, pentru prima oară pentru mai mult de un an, sub 50 de dolari/baril. Contractul din ianuarie a scăzut cu 40 de cenţi, la 49,89 dolari.

 

Preşedintele Vladimir Putin a declarat miercuri că a discutat cu OPEC şi că este gata să continue cooperarea în ceea ce priveşte livrările, dacă este necesar, dar că este mulţumit de un preţ de 60 de dolari barilul.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
scadere,
criza,
prabusire,
pretul petrolului

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.