Reţeaua Flanco deschide un magazin la Câmpina

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 mai 2012 79 afişări

Reţeaua de retail electro-IT Flanco, deschide astăzi un nou magazin, în Câmpina, în urma unei investiţii de 1,2 milioane de lei. Noul spaţiu de vânzare este situat în incinta Kaufland Retail Parc, având o suprafaţă de 400 mp.

"Am ales un spaţiu nou pentru magazinul din Câmpina - Kaufland Retail Parc, în principal datorită potenţialului sporit de vânzare pe care îl au magazinele situate în centre comerciale faţă de magazinele cu amplasare stradală", a declarat Gabriel Pereş, sales director Flanco. În Prahova, reţeaua mai are alte patru magazine. "Planurile de extindere a reţelei Flanco vizează pe termen scurt exclusiv centrele comerciale", adaugă Pereş.

Vânzările preconizate pentru 2012 se ridică la circa 3.200 euro / mp, o cifră cu 50% peste media pieţei, estimată la 2.100 euro/ mp. Deschiderea acestui nou magazin în judeţul Prahova va aduce o creştere de 30% a vânzărilor în aceasta zonă faţă de perioada anterioară.

Magazinul din Câmpina are de o echipă de şapte consilieri de vânzări, specializaţi în diversele categorii de produse aflate la raft - IT, electronice, electrocasnice, accesorii şi consumabile. Pe lângă produse, Flanco oferă clienţilor săi şi servicii: transportul gratuit al produselor până la client în casă, indiferent de adresă, posibilitatea returului produselor în 31 de zile şi serviciul exclusiv Flanco, Garanţia All Inclusive.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Flanco,
Câmpina,
magazin
/actualitate/reteaua-flanco-deschide-un-magazin-la-campina-9611905
9611905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.