Restricţii în Bistriţa, cu incidenţă a cazurilor COVID-19 de peste 4 la mie

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 martie 2021 48 afişări

Restricţii în Bistriţa, cu incidenţă a cazurilor COVID-19 de peste 4 la mie

Oraşul Bistriţa are o rată de infectare de peste 4 cazuri de coronavirus la mia de locuitori. De luni vor fi aplicate noi restricţii.

Potrivit datelor transmise duminică de Prefectura Bistriţa-Năsăud, în oraşul Bistriţa rata de incidenţă a ajuns la 4.34 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Astfel, în Bistriţa şi comunele Sânmihaiu de Câmpie şi Braniştea, circulaţia în afara locuinţei este permisă până la ora 22.00, în timpul săptămânii, iar activitatea operatorilor care desfăşoară activităţi de comerţ în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, se va desfăşura până la ora 21.00.

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia în afara locuinţei este permisă până la ora 20.00, iar activitatea operatorilor economici până la ora 18.00.

Se suspendă activitatea sălilor de sport.

Restricţiile se aplică de luni, până când rata de infectare scade sub 3,5 la mia de locuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bistriţa,
restricţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.