Reprezentantul unei companii austriece a recunoscut complicitatea la dare de mită pentru Sebastian Vlădescu

Postat la 15 martie 2019 122 afişări

DNA a sesizat instanţa în privinţa recunoaşterii vinovăţiei a unui reprezentant al unei companii austriece, acuzat de complicitate la dare de mită şi complicitate la cumpărare de influenţă, în speţa în care este cercetat şi Sebastian Vlădescu, privind reabilitarea unor tronsoane de cale ferată.

Reprezentantul unei companii austriece a recunoscut complicitatea la dare de mită pentru Sebastian Vlădescu

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au sesizat Tribunalul Bucureşti cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei al lui Josef Hornegger, la data faptelor reprezentant al unei companii austriece.

 

Potrivit DNA, acesta a recunoscut faptele de complicitate la dare de mită (2 fapte) şi complicitate la cumpărare de influenţă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.