„Renunţaţi la şedinţele lungi, care nu respectă agenda! Angajaţii pierd timpul cu discuţii care deviază şi nu au timp să îşi facă treaba“

Postat la 28 iunie 2019 526 afişări

„Renunţaţi la şedinţele lungi, care nu respectă agenda! Angajaţii pierd timpul cu discuţii care deviază şi nu au timp să îşi facă treaba“

Florin Rădulescu, Ascendis: „Mulţi din cei cu care discutăm spun că şedinţele sunt foarte lungi, termenul de încheiere nu este predictibil, structura nu este urmărită cum a fost anunţată, iar subiectele sunt deviate“.

O mare parte dintre middle managerii din companiile de pe plan local recunosc că nu mai au când să aloce timp pentru a discuta cu cei din echipele lor şi nici nu pot să planifice activităţi viitoare, din cauză că petrec foarte mult timp în şedinţe.

„Gestionarea şedinţelor ţine de prioritizare, de a învăţa să spui nu acolo unde simţi că prezenţa ta nu adaugă valoare. Aceasta este şi o chestiune legată de puterea de a spune adevărul într-o companie şi de a ataca această cultură a şedinţelor prin propunerea unei structuri mai clare a unei întâlniri, o durată fixă a acesteia, pentru că ceea ce spun foarte mulţi dintre cei cu care discutăm este că şedinţele sunt foarte lungi, termenul de încheiere nu este predictibil, structura nu este urmărită cum a fost anunţată, subiectele sunt deviate. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
refuz,
sedinte,
deviere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.