Regizorul Ridley Scott îşi doreşte o continuare pentru marele succes "Gladiatorul"

Postat la 14 martie 2017 150 afişări

La 17 ani de la marele succes înregistrat de filmul "Gladiatorul", regizorul Ridley Scott a declarat, pentru Entertainment Weekly, că se gândeşte la o continuare a poveştii.

Regizorul Ridley Scott îşi doreşte o continuare pentru marele succes "Gladiatorul"

"Gladiatorul", cu Russel Crowe în rolul principal, a fost lansat în anul 2000 şi a fost recompensat cu cinci premii Oscar (printre care Cel mai bun film şi Cel mai bun actor într-un rol principal), două Globuri de Aur şi patru premii BAFTA.

Principalul obstacol în calea noului proiect este faptul că, la sfârşitul primei serii, Maximus, personajul interpretat de Russel Crowe, moare.

Tentative de a reveni asupra "Gladiatorului" au mai avut loc în 2001 şi 2002, dar nu s-au materializat.

Cea mai recentă încercare datează din 2009, când a fost scris un scenariu, intitulat "Christ Killer", conform căruia Maximus cel mort este trimis, din ceruri, înapoi pe Pământ pentru a-l asasina pe Hristos, a cărui popularitate în creştere îi nemulţumea pe zei.

Dacă Ridley Scott va reuşi să-l învie plauzibil pe Maximus, atunci este foarte posibil să avem un "Gladiator 2".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.