Regina Maria achiziţionează laboratoarele Genetic Center din Bucureşti şi Cluj

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 iunie 2019 173 afişări

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA continuă seria achiziţiilor strategice prin preluarea Genetic Center, un lanţ de laboratoare specializat în analize genetice, cu centre în Bucureşti şi Cluj şi cu puncte de recoltare în mai multe oraşe din România.

Regina Maria achiziţionează laboratoarele Genetic Center din Bucureşti şi Cluj

Genetic Center din Cluj, inaugurat în 2009, a fost cel de-al doilea laborator de genetică înfiinţat în România, iar în anul 2017 a devenit primul laborator specializat din ţară, ca cifră de afaceri. În 2016, în urma unui proiect de cercetare pe tema infertilităţii masculine, a fost deschis laboratorul din Bucureşti. În prezent, în acest laborator se efectuează teste pre- şi post-natale, precum şi teste oncologice de ultimă generaţie. Genetic Center se află pe lista celor mai importante şi performante centre de analize genetice din România şi acoperă 16 specialităţi medicale si 100 de tipuri de analize prin intermediul unei echipe formate din 50 de angajati,  fiind laboratorul cu cea mai larga paleta de teste genetice lucrate intern. Astfel, anual, 17.000 de teste sunt efectuate la Genetic Center. 

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA reuneşte in acest moment peste 5.500  de angajaţi şi colaboratori în cele 65 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA şi-a câştigat poziţia de lider pe piaţa medicală românească datorită calităţii serviciilor oferite şi a numărului de unităţi medicale prin intermediul cărora deserveşte peste 3 milioane de pacienţi. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. În cifre, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 65 de locaţii proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternităţi, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 37 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 290 de policlinici partenere în ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
genetica,
regina,
cluj,
achizitie,
regina maria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.