Rectorul unei universităţi particulare din Constanţa, reţinut pentru şantaj

Autor: Cătălin Legănel Postat la 01 iulie 2017 120 afişări

Rectorul universităţii particulare „Andrei Şaguna” din Constanţa, Aurelian Papari, a fost reţinut, fiind acuzat de şantaj, după ce ar fi condiţionat susţinerea unui examen de plata unei datorii. Rectorul va fi prezentat, sâmbătă, instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Aurelian Papari a fost reţinut în urma unui flagrant realizat la Universitatea „Andrei Şaguna”, din Constanţa, au declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit anchetatorilor, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Năvodari, i-a sesizat pe poliţiştii de la Secţia 3 Constanţa că preşedintele universităţii Andrei Şaguna, Aurelian Papari, în vârstă de 69 de ani, îi condiţionează susţinerea unui examen de plata unei datorii mai vechi, de 500 de lei.

Poliţiştii Secţiei 3 şi lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au realizat, vineri, un flagrant, la sediul unităţii de învăţământ superior din Constanţa, în urma căruia l-au reţinut pe Aurelian Papari, pentru şantaj.

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Constanţa şi sâmbătă va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ŞANTAJ,
RECTOR,
UNIVERSITATE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.