Recensământul nebunilor

Autor: Cornel ILIE Postat la 15 aprilie 2016 1099 afişări

Recensământul nebunilor

În acest week-end Dumnezeu a scos dracii din oameni. A fost un fel de exorcizare. Au ieşit şi dracii din oameni, dar şi prostia. Prostia, la pachet cu ura şi răutatea. Scurtă recapitulare - nişte oameni participă la înregistrarea unui cântec şi la filmarea lui, în care îşi spun o părere. Părerea este exprimată prin „Eu cred că”, nu prin „Eu ştiu că”. Fără să atace pe nimeni, fără să insinueze nimic ofensiv sau vreo blasfemie. Ei sunt nişte oameni care trăiesc din munca lor, din ceea ce le place lor să facă în viaţa asta.

Unii sunt mai bogaţi, alţii nu. Unii mai păcătoşi, alţii şi mai păcătoşi.

Citeşte în continuare cine crede Cornel Ilie, unul dintre artiştii care au apărut în videoclipul TAXI, „Despre smerenie”, că sunt nebunii şi ce spune despre Biserica Ortodoxă Română

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recensamant,
dumnezeu
/actualitate/recensamantul-nebunilor-15255791
15255791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.