Puşcăriaşii care au fost nominalizaţi la premiile Grammy - VIDEO

Postat la 21 decembrie 2015 162 afişări

Puşcăriaşii care au fost nominalizaţi la premiile Grammy - VIDEO

Un grup de deţinuţi la inchisaorea de maximă securitate Zomba din Malawi au aflat că albumul lor, "I Have No Everything Here" a fost nominalizat la premiile Grammy. Ian Brennan, producătorul albumului, a petrecut două săptăm`ni \n \nchisoarea Zomba pentru a \nregistra albumul.

Inchisaorea Zomba este construită pentru 340 de deţinuţi, dar acum se află acolo 2.000 de oameni, păziţi de 153 de gardieni.

Un grup de prizonieri, care c`ntau deja \mpreună, au primit, la sosirea lui Brennan şi a soţiei acestuia, cineasta Marilena Delli, permisiunea să participe la proiect. C`ntecele se leagă de experienţa de viaţă a deţinuţilor: “Please, Don’t Kill my Child.” sau “I Kill No More.” Un gardian a scris “I See the Whole World Dying of AIDS”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grammy,
premii,
nominalizari,
album,
detinuti
/actualitate/puscariasii-care-au-fost-nominalizati-la-premiile-grammy-video-14926914
14926914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.