PSG ar putea să fie obligată să îl vândă pe Neymar sau să renunţe la Mbappe

Postat la 23 august 2018 62 afişări

Probleme în paradisul şeicilor de la PSG. După ce vara trecută au cheltuit sume astronomice pentru doar două transferuri, acum campionii Franţei sunt aproape să aibă probleme cu fair-play-ul financiar. Parizienii ar putea pierde una dintre "bijuteriile" transferate în urmă cu un an.

PSG ar putea să fie obligată să îl vândă pe Neymar sau să renunţe la Mbappe

PSG a cheltuit vara trecută 222 de milioane de euro pentru tansferul lui Neymar, căruia i-au achitat clauza de reziliere, şi 180 de milioane de euro pentru aducerea lui Mbappe de la Monaco, pe care iniţial doar l-au împrumutat tocmai pentru a fenta eventualele probleme legate de regulile fair-play-ului financiar.

Acum, presa din Spania scrie că PSG ar putea primi o adevărată lovitură din partea FIFA. Concret, regulile fair-play-ului financiar i-ar putea forţa pe francezi să-l vândă pe Neymar sau să renunţe la transferul lui Mbappe. "Wonderkid-ul" francez e doar împrumutat în capitala Franţei, iar PSG trebuie să vireze cele 180 de milioane de euro în conturile clubului AS Monaco până la sfârşitul perioadei de mercato din vară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.