PSD va spune "nu" cabinetului Negoita

Postat la 06 noiembrie 2009 17 afişări

Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PSD nu va vota in Parlament pentru investirea Cabinetului ce urmeaza sa fie propus de Liviu Negoita si a apreciat ca acesta ar trebui sa isi depuna mandatul, scrie Mediafax.

Intrebat daca este posibil ca votul de investitura pentru Cabinetul Negoita sa fie amanat in Parlament dupa alegerile prezidentiale, vicepresedintele PSD a spus ca poate fi luata in calcul o asemenea varianta.

"Cred ca ar fi mai bine ca domnul Negoita sa nu faca la fel ca domnul Croitoru si, vazand ca nu are niciun sprijin in Parlament, sa nu ne mai propuna un guvern, sa isi depuna mandatul, ca sa nu mai pierdem timpul cu audierile", a adaugat el.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Liviu Negoita,
Basescu,
Guvern,
Dan Nica,
cabinet,
PSD
/actualitate/psd-va-spune-nu-cabinetului-negoita-5086411
5086411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.