Prună, după ce ministrul Energiei a amânat participarea la Ora Guvernului: Congresul e mai important

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 septembrie 2021 27 afişări

Deputatul USR PLUS Cristina Prună spune, după ce Virgil Popescu a amânat participarea la Ora Guvernului, că va fi o iarnă dificilă pentru români, din cauza scumpirii energiei: „Congresul PNL e mai important”.

Prună, după ce ministrul Energiei a amânat participarea la Ora Guvernului: Congresul e mai important

„Facturile la energie au crescut foarte mult. Pentru unii oameni s-au dublat, altele chiar s-au triplat. Virgil Popescu este de aproape 2 ani ministrul energiei şi este invitat de săptămâna trecută în parlament să explice situaţia şi mai ales soluţiile. Ce credeţi că face? Amână. Nu va veni, deşi săptămâna trecută toate grupurile parlamentare susţinuseră fără echivoc invitarea dlui. ministru”, a scris miercuri pe Facebook Cristina Prună.

Potrivit acesteia, ministrul Energiei a anunţat că va paticipa la Ora Guvernului în 27 septembrie.

„Şi ce credeţi că ne-a anunţat? Că va veni totuşi pe... 27 septembrie. Adică la două zile după congresul PNL. Asta ca să înţelegem toţi care sunt priorităţile momentului. Va fi o iarnă dificilă pentru mulţi români. Dar congresul PNL e mult mai important”, a adăugat parlamentarul USR PLUS.

Potrivit unor surse politice, ministrul Virgil Popescu a anunţat miercuri Camera Deputaţilor că nu poate ajunge, pentru că are în acelaşi timp întâlniri referitoare, printre altele, la compensarea facturilor. Acesta a anunţat că va participa la Ora Guvernului la o altă dată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.