PROTESTE VIOLENTE în BRAZILIA: Aproximativ 50.000 de persoane au manifestat la Sao Paulo

Postat la 19 iunie 2013 44 afişări

Aproximativ 50.000 de brazilieni au manifestat marţi seara, la Sao Paulo, unde preşedinta Dilma Rousseff a avut o reuniune, în timpul unei călătorii scurte, cu mentorul său politic, fostul preşedinte Lula, a doua zi după desfăşurarea unor manifestaţii istorice în întreaga ţară.

PROTESTE VIOLENTE în BRAZILIA: Aproximativ 50.000 de persoane au manifestat la Sao Paulo

 Un grup de manifestanţi a dat foc unui car de transmisie al postului de televiziune TV Record, unei cabine de poliţie şi unei agenţii bancare situate în apropierea primăriei, a constatat AFP.

Anterior manifestanţii au încercat să forţeze intrarea în primărie, dar poliţia i-a respins cu ajutorul gazelor lacrimogene.

Mai multe magazine au fost devastate şi jefuite, iar pe faţada recent restaurată a Operei se puteau vedea graffiti.

Manifestaţia s-a scindat în faţa primăriei. Majoritatea manifestanţilor au continuat paşnic acţiunea pe Bulevardul Paulista.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proteste-violente-in-brazilia-aproximativ-50-000-de-persoane-au-manifestat-la-sao-paulo-10987030
10987030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.