Proteste masive programate sâmbătă în SUA faţă de politicile Administraţiei Trump privind imigraţia

Autor: Mircea Olteanu Postat la 01 iulie 2018 57 afişări

Sute de mitinguri sunt programate sâmbătă în oraşe din Statele Unite, participanţii protestând faţă de politicile Administraţiei Trump privind imigraţia, în mod special faţă de măsurile de inculpare a imigranţilor ilegali, care au dus la separarea copiilor de părinţii imigranţi, informează BBC News.

Sute de mii de persoane sunt aşteptate să participe la aceste proteste.

"Niciun copil nu ar trebui închis într-o cuşcă. Să punem capăt detenţiei familiilor şi să reunim copii cu familiile lor", a comunicat coaliţia Families Belong Together, care organizează protestele, relatează agenţia de ştiri Dpa.

În ultimele săptămâni, peste 2.000 de copii au fost despărţiţi de părinţii imigranţi deoarece autorităţile au intensificat procedurile de inculpare a imigranţilor intraţi ilegal în SUA.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
IMIGRAŢIE,
PROTESTE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.