Produsele de mobilier create şi fabricate în România, preferate de aproximativ 60% dintre clienţii Mobexpert

Autor: Andra Stroe Postat la 08 septembrie 2022 65 afişări

Produsele de mobilier create şi fabricate în România, preferate de aproximativ 60% dintre clienţii Mobexpert

Colecţia „Fabricat în România" din portofoliul Mobexpert, cel mai mare producător şi retailer român de mobilier şi decoraţiuni, este în topul preferinţelor clienţilor. Aproximativ 60% dintre clienţii companiei cumpără piese de mobilier şi decoraţiuni realizate pe piaţa locală, se arată într-un comunicat.

„Din dorinţa de a inova, dar şi pe fondul condiţiilor în permanentă schimbare de pe lanţul de aprovizionare, Mobexpert s-a axat în ultimul an pe dezvoltarea colecţiei de mobilier realizate în fabricile locale din Târgu Mureş, Dej, Suceava, Bucureşti şi a investit în designul şi producţia a peste 15 noi game de mobilier şi peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele, scaune de birou”, spun reprezentanţii companiei. În prezent, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în România.

„Mobexpert acordă o importanţă deosebită produselor realizate în România, create de designerii noştri şi realizate în fabricile proprii. Inovăm constant pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim produse de calitate la preţuri corecte. În plus, producţia în fabricile locale ne ajută să oferim constant produse noi, în tendinţe, şi cu termene de livrare rezonabile”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Dacă în anul 1995, la începutul activităţii de producţie, compania avea capacitatea de a livra într-o lună maximum 200 de scaune şi 20 de canapele, „astăzi Mobexpert poate atinge această performanţă în aproximativ o oră”. În cele 8 fabrici din România ale companiei lucrează aproximativ 700 de angajaţi, care reprezintă 30% din totalul grupului Mobexpert.

Reprezentanţii businessului spun că Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul şi proiectarea produselor, producţia în fabricile proprii şi până la vânzarea de mobilier şi decoraţiuni în magazinele fizice şi în magazinul online. „La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanţă în amenajare precum şi activităţi de logistică şi import printr-o reţea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferenţiază pe piaţa de profil din România.”

Compania include în colecţia „Fabricat în România” piese de mobilier aparţinând atât stilului clasic, romantic sau natural, cât şi contemporan, modern, urban sau young living. „Astfel, în ultimul an, am reuşit să lansăm cel puţin un produs nou pe lună, creat şi fabricat în interiorul grupului Mobexpert. Majoritatea produselor realizate în ultima perioadă sunt în stil modern şi cu posibilităţi multiple de configurare, conform ultimelor tendinţe şi în acord cu solicitările clienţilor.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobexpert,
mobilier,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.