Primul retailer din România care decide să nu crească preţurile. Măsura vizează sute de produse

Autor: Andra Stroe Postat la 28 martie 2020 40032 afişări

Primul retailer din România care decide să nu crească preţurile. Măsura vizează sute de produse

Pe fondul măsurilor economice tot mai drastice luate în urma răspândirii pandemiei de COVID-19, reprezentanţii Carrefour au decis să plafoneze preţul pentru până la 500 de produse esenţiale, în perioada 25 martie – 19 aprilie.

Plafonarea preţurilor acoperă categorii variate, extrem de solicitate în această perioadă, precum: produse de bază (faină, paste, ulei, zahăr etc), alimente congelate, conserve, apă şi sucuri, lactate şi brânzeturi, mezeluri şi specialităţi, cafea şi dulciuri, îngrijire personală şi produse pentru bebeluşi. Lista completă putând fi consultată pe site-ul companiei.

Reprezentanţii businessului spun că decizia este în întregime a Carrefour, luată independent. „Aceasta înseamnă că în continuare furnizorii companiei lucrează pe o piaţă liberă şi că preţul produselor furnizate se formează în funcţie de cerere şi ofertă, de stocuri, materii prime, dificultăţi logistice sau operaţionale.” 

În plus, clienţii pot comanda pe Carrefour.ro şi din platforma Bringo produsele de care au nevoie. „Menţionam însă că volumul solicitărilor din această perioadă este extrem de mare, şi în ciuda eforturilor, e nevoie de mai multă răbdare decât de obicei în plasarea şi aşteptarea livrării comenzilor.”

Măsura plafonării preţurilor se aplică în perioada 25 martie – 19 aprilie, adaptată la particularităţile fiecărui format de magazin din portofoliul Carrefour – Carrefour Express / Carrefour Supermarket / Carrefour Hypermarket şi pe platforma online a companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
plafona,
preturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.