Primii bugetari cărora le cresc de mâine salariile pe grila din 2022. Anunţul ministrului Muncii: „Sperăm să stopăm în totalitate exodul”

Postat la 28 februarie 2018 320 afişări

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, miercuri, că de la 1 martie toţi medici şi asistentele vor primi majorări salariale, salariile acestora fiind aferente grilei realizate pentru anul 2022, afirmând că un medic primar care câştigă un salariu de 4.000 de lei va primi 15.000 de lei.

Primii bugetari cărora le cresc de mâine salariile pe grila din 2022. Anunţul ministrului Muncii: „Sperăm să stopăm în totalitate exodul”

„Absolut toţi medicii şi toate asistentele urcă direct pe grila din 2022, începând de mâine (1 martie-n.r.). Un medic primar, de exemplu, de la 4.000 de lei ajunge la 15.000 de lei, la care se adaugă în mod evident vechimea şi celelalte sporuri de care beneficiază. În sistemul de sănătate salariile vor fi chiar foarte mari”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, la Parlament.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grila,
salarii,
anunt,
bugetari,
crestere,
exod,
ministru,
munca,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.