Primele imagini din sezonul 7 al serialului „Game of Thrones”. Tot ce ştim despre noul sezon - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 21 aprilie 2017 1047 afişări

Au apărut primele fotografii din sezonul 7 al mult-aşteptatului serial „Game of Thrones”. În cele 15 imagini apar personaje importante din serial precum Cersei şi Jamie Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen, sau Arya Stark.

Din fotografii reiese că Daenerys şi armata ei ajung într-un final în Westeros. Ea se află şa Dragonstone şi poartă haine în culorile Targaryenilor (roşu şi negru). Misssandei poartă sigiliul cu 3 capete de dragon.

În altă imagine o vedem pe Cersei pe tron alături de fratele ei.

De asemenea, îl vedem pe Tromund că flirtează în continuare cu Brienne de Tarth, la fel cum a făcut-o în sezonul şase.

Sandor Clagaine fie se îndreaptă spre nord fie iarna a venit în sud, aceelaşi lucru poate fi spus şi pentru Varyis care apare într-o fotografie îmbrăcat într-o haină cu blană.

În noile imagini îl vedem şi pe Jon Snow, probabil în catacombele din Winterfeld, dar şi pe Davos, care ar putea fi noua mână dreaptă a lui Snow. 

Sezonul 7 din serialul „Urzeala Tronurilor” va avea premiera pe data de 16 iulie, a anunţat, HBO. Sezonul este unul inedit, întrucât scenariştii serialului şi-au imaginat fără autorul cărţilor la baza cărora stă serialul, viitorul personajelor şi al Westerosului. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.