Primăria oraşului Detroit, aflat în faliment, vinde locuinţe pornind de la 1.000 dolari

Postat la 15 aprilie 2014 70 afişări

Primăria oraşului american Detroit, aflat în faliment, a lansat un site online prin intermediul căruia vrea să vândă la licitaţie o parte dintre cele 16.000 de locuinţe vacante pe care le deţine, la preţuri începând de la 1.000 de dolari.

Primăria oraşului Detroit, aflat în faliment, vinde locuinţe pornind de la 1.000 dolari

 Portalul BuildingDetroit.org a fost lansat luni şi prezintă, pentru început, 15 locuinţe a căror vânzare va începe la 5 mai. Primăria, care a intrat în posesia acestora în contul taxelor neplătite de proprietari, vrea să vândă câte o casă pe zi, potrivit CNN.

Cumpărătorii trebuie să reabiliteze rapid casele, iar în şase luni trebuie să fie locuite, în caz contrar urmând să piardă proprietatea, dar şi banii plătiţi.

Multe dintre cartierele din Detroit, oraş aflat în declin economic de mai multe decenii, au fost lovite puternic în perioada crizei financiare şi nu reuşesc încă să-şi revină, afectate şi de intrarea primăriei din Detroit în faliment anul trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primaria-orasului-detroit-aflat-in-faliment-vinde-locuinte-pornind-de-la-1-000-dolari-12468975
12468975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.