Primăria Capitalei: 6.000 de bucureşteni s-au înscris în aplicaţia PEVAUTO ca să ia eco-vouchere pentru maşini noi

Autor: Florin Zafiu Postat la 27 octombrie 2018 101 afişări

6.000 de bucureşteni s-au înscris online în ”Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” organizat de Primăria Capitalei, anunţă instituţia. Înregistrarea în aplicaţie s-a încheiat.

"Vom acorda 5.000 de eco-vouchere în valoare nominală de 9.000 lei/eco-voucher cu care bucureştenii îşi vor putea achiziţiona autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoţie noi 'prietenoase cu mediul', non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice şi electronice noi cu clasa energetică superioară", a transmis primarul general Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat de presă.

Lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO va fi publicată pe site-ul Primăriei Capitalei şi va cuprinde codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice precum şi ora înregistrării.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VOUCHERE,
MAŞINI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.