Prima farmacie cu drive-in din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 07 august 2013 1093 afişări

Lanţul de farmacii Centrofarm a deschis prima farmacie din care clienţii pot cumpăra medicamente de la volan. Farmacia, poziţionată pe bulevardul Nicolae Caramfil nr. 4, în locul unui showroom de autoturisme, este deschisă publicului începând cu 30 iulie 2013.

Prima farmacie cu drive-in din România

Mecanismul după care funcţionează farmacia este similar oricărui alt tip de drive: clientul intră cu maşina în spaţiul special amenajat, comandă produsele necesare, le plăteşte şi le primeşte.

”Studiem de mai mult timp acest nou serviciu, pentru a acoperi nevoile reale ale clienţilor noştri. Există diverse situaţii în care aceştia au nevoie de produse rapid şi este mai comod să le primească direct în maşină, fie că se grăbesc în drum spre birou, că se află în maşină cu cei mici sau că vor să evite intemperiile din sezonul rece”, a declarat Mihai Corbu, responsabil cu dezvoltarea lanţului de farmacii Centrofarm.

Farmacia oferă clienţilor întreaga gamă de produse specifice Centrofarm, inclusiv brandurile internaţionale distribuite în exclusivitate pe piaţa din România.

FARMA DRIVE-ul Centrofarm este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Centrofarm deţine 58 farmacii,  dintre care 35 în Bucureşti şi 23 în ţară. Trei dintre acestea sunt in curs de relocare. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale, restul functionand in locatii stradale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmacie,
romania,
autoturisme,
centrofarm,
volan
/actualitate/prima-farmacie-cu-drive-in-din-romania-11222348
11222348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.