Prima Deschidere HA.RO în Ţară – Urmează Timişoara şi Bucureşti şi Online în Toată Ţara!

Autor: Ştefan Stan Postat la 22 ianuarie 2024 42 afişări

Comunicat de presă:

Prima Deschidere HA.RO în Ţară – Urmează Timişoara şi Bucureşti şi Online în Toată Ţara!

HA.RO România a lansat primul magazin Braşov, marcând debutul pe piaţa locală cu un concept inedit şi o varietate extinsă de produse pentru interior şi exterior. Magazinul, cu o suprafaţă generoasă de 600 mp, a fost inaugurat în Decembrie în Coresi Shopping Resort din Braşov, oferind o selecţie vastă de decoraţiuni pentru Crăciun, accesorii şi articole pentru casă şi grădină, mobilier, cadouri inspirate pentru sacul lui Moş Crăciun şi zone de activităţi dedicate copiilor care vor să înveţe mai mult despre natură.

HA.RO este gândit pentru a oferi o experienţă de cumpărături plăcută şi inspirată. Cu raioane specializate pentru fiecare secţiune, totul este la îndemâna cumpărătorilor. HA.RO a urmărit dorinţa multor consumatori de a face shopping-ul mai distractiv şi mai interactiv, cu un accent pus pe umor şi subiecte de actualitate. Tocmai de aceea, de la comunicarea HA.RO în mediul digital şi nu numai, până la structura şi modul de amenajare al magazinului, HA.RO vrea să fie un spaţiu unic, unde clienţii să poată găsi sursele de inspiraţie necesare pentru a duce amenajarea casei un pas mai aproape de produsul finit.

Coresi Shopping Resort Braşov

Această inaugurare reprezintă un moment semnificativ pentru HA.RO România, ilustrând devotamentul nostru în a oferi o experienţă aparte clienţilor noştri din ţară. Prin aducerea conceptului nostru în Coresi Shopping Resort, ne dorim să devenim un loc preferat pentru cei ce caută produse de calitate şi design, indiferent dacă este vorba de interior sau de exterior.

Magazinul HA.RO din Coresi Shopping Resort devine un punct de reper, oferind o selecţie impresionantă de decoraţiuni pentru Sărbători, mobilier pentru interior şi exterior, produse dedicate pentru terasă şi grădină, articole pentru copii, produse pentru outdoor camping, accesorii pentru bucătărie, gratare şi nu numai. Cu ocazia deschiderii, au fost aplicate reduceri speciale pentru primii clienţi, dorind să le aducem bucurie şi să surprindem comunitatea locală.

O REŢEA DE MAGAZINE ÎN TOATĂ ŢARA

„După acest moment de succes, suntem încântaţi să anunţăm planurile noastre de a inaugura alte două magazine HA.RO în 2024, unul în Timişoara şi altul în Bucureşti, consolidând astfel prezenţa noastră şi oferind posibilitatea şi altor comunităţi să se bucure de gama noastră variată de produse de înaltă calitate.” a transmis Mihai Moraru, fondator HA.RO.

HA.RO România este destinată celor ce doresc să îşi transforme spaţiile în locuri pline de frumuseţe şi funcţionalitate, la costuri corecte. Cu o gamă cuprinzătoare de mobilier elegant pentru interior şi exterior, accesorii funcţionale şi de design, decoraţiuni originale şi produse tehnice şi profesionale pentru grădină şi spaţii verzi, suntem aici pentru a vă oferi inspiraţie în a crea un ambient plăcut şi funcţional, în orice colţ al casei sau grădinii.

În oferta online disponibilă pe www.ha.ro, vom găsi oferte speciale la mobilier pentru exterior şi accesorii variate, hamace, grătare, mobilier de interior şi accesorii de bucătărie, dar şi o gamă diversă de decoraţiuni interioare şi exterioare, inclusiv cele pentru sărbătorile favorite ale românilor.

Magazinele fizice HA.RO includ produse din categoriile brandului Hectarul.ro, cum ar fi seminţe, fertilizanţi, unelte pentru grădinărit, echipamente pentru agricultura ecologică şi multe altele, oferind o gamă completă pentru dezvoltarea şi îngrijirea grădinilor şi a spaţiilor verzi, dar şi experienţa de peste 15 ani a echipei AEM Holding.

Această inaugurare marchează debutul retailer-ului în zonă, prezentând o gamă vastă de produse pentru interior şi exterior, inclusiv o selecţie diversificată de decoraţiuni şi accesorii dedicate sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a oferit o oportunitate excelentă pentru comunitatea din Braşov şi din împrejurimi de a descoperi oferta variată de produse de calitate oferite de HA.RO. Revista are plăcerea de a invita cititorii să exploreze universul HA.RO în cadrul inaugurării oficiale, oferindu-le o experienţă captivantă şi oportunitatea de a profita de ofertele speciale pregătite pentru a face sărbătorile de iarnă mai pline de farmec şi mai speciale pentru fiecare dintre ei.

Soluţii de Finanţare şi Consultanţă Gratuită

Pentru a veni în sprijinul clienţilor şi a fi mai aproape de oameni, HA.RO România a introdus soluţii de finanţare flexibile, în parteneriat cu Oney PNB Paribas. Astfel, clienţii pot achiziţiona produsele dorite în 3 sau 4 rate, fără dobândă, oferindu-le mai multă libertate în alegerea produselor din catalogul HA.RO.

De asemenea, HA.RO România pune la dispoziţie consultanţă de specialitate gratuită, în special în ceea ce priveşte colţul verde al casei şi grădina. Echipa de experţi este gata să vină în ajutorul clienţilor interesaţi cu sfaturi practice şi personalizate pentru îngrijirea grădinii şi a spaţiilor verzi, oferind suportul necesar pentru a transforma viziunile şi ideile în realitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
timisoara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.