Preşedintele şi directorii Comisiei de Acreditare a Spitalelor, trimişi în judecată de DNA

Postat la 11 ianuarie 2018 123 afişări

Preşedintele Comisiei de Acreditare a Spitalelor şi doi directori ai acestei structuri au fost trimişi joi în judecată de către procurorii DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu, prejudiciul fiind de peste 13 milioane de lei, potrivit unui comunicat al instituţiei anticorupţie.

Preşedintele şi directorii Comisiei de Acreditare a Spitalelor, trimişi în judecată de DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus, joi, trimiterea în judecată a lui Dan Romulus Şerban, fostul preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS) pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu şi a Oanei Mihaela Alexadrescu-Duca, fostul director economic şi administrativ al instituţiei, fiind acuzată de abuz în serviciu şi trei fapte de luare de mită.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.