Preşedintele Klaus Iohannis: E începutul sfârşitului pentru Pilonul II

Postat la 30 mai 2018 57 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că anunţul privind modificarea Pilonului II este de fapt începutul sfârşitului pentru acesta, iar o schimbare a lui îi obliga pe guvernanţi să explice înainte şi să facă o analiză clară.

Preşedintele Klaus Iohannis: E începutul sfârşitului pentru Pilonul II

Este o evoluţie foarte proastă şi va produce multă îngrijorare, în special la angajaţii mai tineri, care contribuie la Pilonul II. Oamenii îşi pun speranţele în această administrare privată pentru că au o alternativă la pensia de stat, sau suplimentare. PSD recunoa;te că vrea să transforme Pilonul II este o veste proastă. E începutul sfârşitului pentru Pilonul II, pentru că vor convinge oamenii să nu contribuie la Pilonul II, ci lal Pilonul I", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

 

Preşedintele a declarat că pentru schimbarea Pilonului II este nevoie de o analiză şi explicaţii publice.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.