Preot arestat pentru droguri şi infracţiuni sexuale

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 11 ianuarie 2024 168 afişări

Un preot polonez a fost arestat şi acuzat de infracţiuni sexuale şi de droguri, precum şi de faptul că nu a acordat sprijin unei persoane aflate în pericol medical, după ce un bărbat s-a prăbuşit la o petrecere sexuală la el acasă, a anunţat joi agenţia de presă de stat PAP, citată de Reuters.

Preot arestat pentru droguri şi infracţiuni sexuale

Eparhia din sud-vestul Poloniei la care slujea preotul este implicată într-un scandal de când au apărut informaţii, în septembrie anul trecut, despre o orgie la domiciliul feţei bisericeşti, din oraşul Dabrowa Gornicza.

"Trei dintre acuzaţii se referă la infracţiuni descrise în legea privind combaterea dependenţei de droguri şi sunt legate de furnizarea de droguri, iar una dintre acestea este legată în plus de infracţiuni împotriva libertăţii şi decenţei sexuale", a declarat un purtător de cuvânt al procuraturii locale.

Cea de-a patra acuzaţie se referă la ”omisiunea de a ajuta o persoană care se confruntă cu o ameninţare la adresa vieţii sau a sănătăţii sale”.

Potrivit sursei citate un bărbat s-a prăbuşit la petrecere după ce a luat prea multe pastile pentru disfuncţii erectile. Unul dintre participanţi a chemat o ambulanţă, dar la sosirea paramedicilor acestora li s-a refuzat accesul şi au putut să se ocupe de bărbat doar după ce a fost chemată poliţia.

Trei bărbaţi au luat parte la petrecerea din casa preotului, din care unul s-ar fi prostitual, a relatat presa locală.

În paralel cu activitatea procuraturii, biserica va desfăşura propria anchetă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preot,
droguri,
sex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.