Premierul Marcel Ciolacu: Vom suplimenta fondurile pentru Ministerul Dezvoltării pentru a permite finalizarea tuturor investiţiilor prevăzute în acest an

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 08 decembrie 2023 45 afişări

Premierul Marcel Ciolacu: Vom suplimenta fondurile pentru Ministerul Dezvoltării pentru a permite finalizarea tuturor investiţiilor prevăzute în acest an

Premierul Marcel Ciolacu a spus vineri la începutul şedinţei de guvern că va suplimenta fondurile pentru Ministerul Dezvoltarii astfel încât să permită finalizarea tuturor investiţiilor prevăzute în acest an.

Premierul a spus că investiţiile publice au susţinut creşterea economică din trimestrul al treilea care a fost de 2,2% şi cu care suntem pe locul al treilea în Europa.

La 9 luni creşterea economică este de 1,4%, sub estimările de la începutul anului, şi cu mult sub creşterea economică de peste 4% de anul trecut.

În condiţiile în care industria a scăzut, iar consumul şi-a redus foarte mult creşterea la numai 2%, investiţiile publice au adus plusul de creştere economică din acest an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ciolacu,
dezvoltare,
fonduri,
finantare,
investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.