Premierul Ciucă ar dori dublarea valorii tichetului de masă

Autor: Andreea Tobias Postat la 02 aprilie 2022 6417 afişări

Premierul Ciucă ar dori dublarea valorii tichetului de masă

Premierul Nicolae Ciucă vrea să propună coaliţiei dublarea valorii tichetului de masă, dezvăluie deputatul PNL Gigel Ştirbu.

„Văd în presa românească o ştire cum că PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă, informaţie neasumată, ci venită pe surse, ceea ce arată nimicnicia unor oameni. Propunerea de mărire a valorii tichetului de masa aparţine Premierului Nicolae Ciucă, care într-o discuţie privată, cu subsemnatul, pe 29 martie a spus <Domnule, aş vrea să propun Coaliţiei dublarea valorii tichetului de masă, deoarece cheltuielile au crescut şi pentru angajaţii români, cei care aduc plus valoare în România!>”, a scris Gigel Ştirbu pe Facebook.

Potrivit acestuia, premierul susţine creşterea valorii tichetelor de masă de la 20,17 lei cât este acum la o valoare care poate fi suportată de către bugetul de stat.

„Dragi colegi, lucrăm împreună pentru bunăstarea românilor, nu suntem la <Crosul Tineretului>, cine ajunge primul la linia de sosire. Prim-ministrul NU doreşte ca tichetele de masă să mai fie imaginea sărăciei! Pentru că adevărul contează!”, adaugă liberalul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tichet de masă,
ciucă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.