Povestea uimitoare a lui Justin Bieber. Cum a facut pustiul de 16 ani 60 de milioane de lire?

Autor: Roxana Cristea Postat la 20 februarie 2011 257 afişări

La doar 16 ani, Justin Bieber este unul din cei mai apreciati artisti ai momentului. Cu milioane de accesari ale videoclipurilor de pe YouTube si albume vandute la nivel mondial, tanarul a devenit in scurt timp idolul a multor tineri.

Justin Bieber a fost asaltat de mii de fani isterici la lansarea primului sau film "Never say Never" care a avut loc la Londra. Filmul- care a fost un adevarat succes in Statele Unite- este ultima din gaselnitele tanarului superstar, care a vandut deja zece milioane de albume in intreaga lume si are in cont peste 60 de milioane de lire sterline.

GALERIE FOTO: Oamenii care l-au ajutat pe Justin Bieber sa capete succesul pe care il are acum.

Nu este rau pentru un pusti de 16 ani care a inceput cu cateva filmulete pe YouTube.Mama sa, Pattie Mallette, Kim Kardashian, Usher si Antonio Reid sunt doar cateva dintre persoanele care l-au ajutat pe tanarul Bieber sa capete succesul pe care il are acum.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Justin Bieber,
bani,
/actualitate/povestea-uimitoare-a-lui-justin-bieber-cum-a-facut-pustiul-de-16-ani-60-de-milioane-de-lire-7998196
7998196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.