Ponta: Îl suspectez pe Băsescu că şi în 2009, dar şi acum are surse ilegale pentru campanie. Singura soluţie, să desecretizăm contractele cu RMGC

Autor: George Toader Postat la 22 iulie 2012 23 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că îl suspectează pe preşedintele suspendat Traian Băsescu de faptul că "şi în 2009, dar şi acum, are surse ilegale pentru campania electorală", afirmând că este de datoria autorităţilor statului să elucideze acest lucru.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă va fi desecretizată licenţa de la Roşia Montană, premierul Victor Ponta a spus că pentru acest lucru are nevoie de acordul celor de la Gold Corporation.

"Fără acordul celor de la Gold Corporation ne putem trezi cu proces. Eu vreau să spun un singur lucru: l-am acuzat de atâtea ori pe Traian Băsescu - şi o fac în continuare - că este direct interesat în diverse afaceri din România. Singura soluţie să aflăm care sunt acele interese este să desecretizăm acele contracte şi eventual să vedem dacă au ajuns la campania lui Traian Băsescu bani din diverse afaceri. Dacă nu se doreşte, nu pot decât să cred că aceste afirmaţii au şi ceva concret", a declarat Victor Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
RMGC,
contracte
/actualitate/ponta-il-suspectez-pe-basescu-ca-si-in-2009-dar-si-acum-are-surse-ilegale-pentru-campanie-singura-solutie-sa-desecretizam-contractele-cu-rmgc-9895678
9895678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.