Poliţistă, după incidentul din Capitală: Să vă apere pisicuţele cu pantalonii strânşi pe gleznă

Postat la 09 aprilie 2020 1950 afişări

Poliţistă, după incidentul din Capitală: Să vă apere pisicuţele cu pantalonii strânşi pe gleznă

O poliţistă din Botoşani a reacţionat pe pagina sa de Facebook după incidentul dintre doi poliţişti şi doi bărbaţi din Capitală. Andra Lichiardopol spune că „poliţistul este ZID între un cetăţean şi infractorii de cea mai joasă speţă".

O poliţistă din Botoşani a postat pe contul său de Facebook o reacţie la comentariile apărute în public, în urma incidentului dintre forţele de ordine şi doi cetăţeni, din Capitală.

Andra Lichiardopol, scrie că a scos-o din sărite şi a enervat-o comentariul unei femei care spunea: „o să ieşim peste voi (n.r. poliţiştii ) în stradă!".

În mesajul său, politişta se adresează acestei femei.

„Păi, măi doamna profesor de muzică, şi toţi ceilalţi cetăţeni indignaţi, cetăţeni de bine, nu bombardieri şi copilaşi care abia şi-au şters mucii de la năsuc şi pentru că au internet îşi permit să înjure Poliţia ca la uşa cortului...nu uita, dragă doamnă, că poliţistul este ZID între dumneata şi infractorii de cea mai joasă speţă!!! Atacul asupra unui poliţist, fie el şi verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetăţeanului onest! Legile nu mai ajută poliţistul demult! Toate legile sunt favorabile infractorului! În curând veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi de toţi aceia pe care Covid-ul i-a alungat de prin ţările unde cerşeau sau cine ştie ce <îndeletniciri> mai aveau, iar poliţistul este legat de mâini!", scrie Andra Lichiardopol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
incident,
pantaloni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.