Vanghelie, dupa ce l-a felicitat pe Nastase: Ma adaptez, ce dracu’ sa fac, sa mor?

Postat la 12 martie 2010 39 afişări

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, l-a felicitat personal, joi seara, pe Adrian Nastase pentru castigarea unui nou mandat de presedinte al CN al PSD, el precizand ca a intrat in "procedura de normalitate", ca se adapteaza si ca vrea sa supravietuiasca "in mod deosebit" in PSD.

"Am devenit normal, am apucat sa va spun? Deci; ma duc, votez, nu stie nimeni cu cine, si cine castiga il pup si, domn'presedinte, sa va felicit", i-a spus Vanghelie lui Nastase, cu care a dat mana si l-a pupat pe ambii obraji. "E procedura de normalitate", a adaugat Vanghelie, starnind rasete in grupul care asista la discutia dintre ei si din care faceau parte si presedintele PSD, Victor Ponta, dar si contracandidatul lui Nastase, Gheorghe Nechita.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Vanghelie,
Nastase,
alegeri,
CN
/actualitate/politic/vanghelie-dupa-ce-l-a-felicitat-pe-nastase-ma-adaptez-ce-dracu-sa-fac-sa-mor-5740602
5740602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.