Nastase: Basescu e interesat de deznodamantul Congresului PSD, PDL vrea ca Geoana sa castige

Postat la 19 februarie 2010 9 afişări

Liderul PSD Adrian Nastase sustine, pe blog, ca Traian Basescu este interesat de deznodamantul Congresului PSD, mentionand ca in organizatiile PDL din Dambovita, Prahova si Buzau se fac presiuni pentru ca Mircea Geoana sa fie reales in fruntea social-democratilor.

"Nimeni nu trebuie sa isi faca iluzia ca Traian Basescu nu e interesat de deznodamantul Congresului nostru. Iar celor care inca aveau dubii, le dau o informatie: din tara, ma suna tot mai multi colegi care imi spun cat de mare este agitatia la organizatiile vecine, ale PDL. De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PDL ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana. Inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari. Orice pentru front, orice pentru victorie", scrie Nastase, vineri, pe blogul personal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
Adrian Nastase,
Congres,
ideologie,
Geoana
/actualitate/politic/nastase-basescu-e-interesat-de-deznodamantul-congresului-psd-pdl-vrea-ca-geoana-sa-castige-5563876
5563876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.