Ministrul de externe, Teodor Baconschi: Demisionez fara niciun fel de problema, daca premierul mi-o cere

Postat la 06 ianuarie 2011 13 afişări

Teodor Baconschi a declarat miercuri seara la TVR1 ca este dispus sa demisioneze, daca premierul ii va cere.

"Daca primul-ministru imi cere acest lucru (demisia - n.r.), demisionez fara niciun fel de problema, daca eu sunt considerat vinovat pentru problemele legate de MCV si acum de Schengen", a declarat ministrul de externe, intrebat daca va demisiona, in conditiile in care exista voci din coalitie care ii cer demisia. "Eu am de gestionat, ca membru al guvernului, tot ce tinea de implementarea aquis-ului Schengen, deci, nu am, ca minister, nicio legatura cu MCV-ul (...), exista o coresponsabilitate a intregii societati romanesti fata de intarzierea termenului de acces la Schengen", a mai spus Baconschi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
externe,
Teodor Baconschi,
demisie

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/politic/ministrul-de-externe-teodor-baconschi-demisionez-fara-niciun-fel-de-problema-daca-premierul-mi-o-cere-7866454
7866454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.