Mihai Voicu: Nu l-am vazut niciodata pe Traian Basescu atat de dezlanat in discurs, am atipit

Postat la 26 mai 2010 13 afişări

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu scrie miercuri pe blogul sau ca "interventia nocturna" a presedintelui Traian Basescu a fost atat de palpitanta si l-a tinut atat de tare cu sufletul la gura incat a atipit zece minute si apreciaza ca discursul sefului statului a fost "dezlanat".

"Interventia nocturna a presedintelui a fost atat de interesanta, atat de palpitanta si m-a tinut atat de tare cu sufletul la gura incat am atipit vreo zece minute. Si nu glumesc. Nu l-am mai vazut, cred, niciodata pe Traian Basescu atat de dezlanat in discurs. Daca ma concentrez intens, cred ca am inteles ca masurile anuntate nu se modifica. De parca nu stiam", scrie Voicu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Mihai Voicu,
Basescu,
discurs,
reactii
/actualitate/politic/mihai-voicu-nu-l-am-vazut-niciodata-pe-traian-basescu-atat-de-dezlanat-in-discurs-am-atipit-6178473
6178473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.