Cum a ajuns academician presedintele Basescu

Postat la 12 martie 2010 46 afişări

Aflat intr-o vizita oficiala in Tara Soarelui Rasare, presedintele Traian Basescu a primit, ieri, o veste buna de la Bucuresti: a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR).

Din explicatiile membrilor Academiei a reiesit ca seful statului a fost rasplatit pentru prestatia ca primar al Capitalei. Propunerea i-a apartinut presedintelui AOSR Vasile Candea.

Vicepresedintele Ion Basgan a precizat, pentru Mediafax, ca Basescu a sprijinit institutia in mai multe domenii, pe vremea cand era edil-sef al Capitalei. "Propunerea a fost facuta ca urmare a sprijinului acordat de seful statului activitatii AOSR, inclusiv in ceea ce priveste sediul acestei institutii", a spus, pentru Newsin, deputatul PD-L Valeriu Tabara, si el membru AOSR - sectia Stiinte agricole, silvice si medicina veterinara.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cum-a-ajuns-academician-presedintele-basescu-5739251
5739251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.