Chestorul Dan Valentin Fatuloiu, numit in functia de atasat pe afaceri interne la Milano

Postat la 18 mai 2011 24 afişări

Chestorul Dan Valentin Fatuloiu a fost numit in functia de atasat pe afaceri interne la Milano, prin ordin al ministrului de Interne, Traian Igas, dupa ce in noiembrie 2010 fusese pus la dispozitia ministerului in urma scandalului privind mita oferita acestuia de omul de afaceri Catalin Chelu.

Reprezentanti ai Ministerului Administratiei si Internelor au confirmat marti seara pentru MEDIAFAX ca ministrul Traian Igas l-a numit pe chestorul Dan Valentin Fatuloiu in functia de atasat pe afaceri interne la Milano. Potrivit surselor citate, Dan Valentin Fatuloiu a acceptat preluarea functiei si urmeaza sa plece in Italia. Numele lui Dan Valentin Fatuloiu este legat de cel mai mare scandal de coruptie din Politie. Dan Fatuloiu, alaturi de fiul sau, Alexandru, l-a denuntat pe omul de afaceri galatean Catalin Chelu ca a vrut sa-l mituiasca, in schimbul rezolvarii favorabile a celor 48 de dosare penale in care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridica la un milion de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Politie,
scandal,
coruptie,
Fatuloiu,
Chelu,
arest
/actualitate/politic/chestorul-dan-valentin-fatuloiu-numit-in-functia-de-atasat-pe-afaceri-interne-la-milano-8271672
8271672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.