Candidatul nostru

Postat la 06 octombrie 2007 1 afişăre

Speculatiile privind intentia presedintelui Vladimir Putin de a controla si dupa alegerile din 2008 puterea de la Moscova au primit un nou avant dupa ce acesta a anuntat oficial ca va candida pe prima pozitie in lista partidului Rusia Unita la alegerile legislative din decembrie si ca nu exclude ideea de a deveni premier dupa ce isi va incheia mandatul prezidential.

Pana la o posibila functie de premier, candidatura pe lista celui mai puternic partid din Rusia ii asigura lui Putin un loc in Duma de Stat, iar conform unuia dintre scenariile gandite de analisti, presedintele ar putea demisiona imediat dupa alegeri ca sa preia conducerea Dumei. Aceasta ar insemna ca la prezidentialele din 2008 poate candida pentru un nou mandat de sef al statului, intrucat aceasta nu ar insemna realegerea pentru a doua oara ca presedinte, lucru oprit de Constitutie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
extern
/actualitate/politic/candidatul-nostru-947122
947122
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.