Boc: Vom prelua o parte din programele de guvernare ale candidatilor la presedintie

Postat la 23 decembrie 2009 10 afişări

"Guvernul nu detine monopolul adevarului, monopolul total al celor mai bune solutii, de aceea voi avea o deschidere totala pentru preluarea tuturor ideilor care pot aduce binele in aceasta tara", a declarat premierul desemnat Emil Boc, in fata camerelor reunite din Parlament.

Acesta a mentionat ca va prelua propunerea facuta de Mircea Geoana legata de realizarea unui moratoriu pentru plata principalului la creditele acordate in cazul IMM-urilor, firmele urmand ca timp de un an sa nu plateasca decat dobanzile aferente creditelor.

De asemenea, premierul desemnat a declarat ca va incerca sa puna in aplicare si propunerea lui Crin Antonescu, de reducere a cotei unice, daca o asemenea decizie va fi permisa de cresterea economica.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
guvern,
masuri,
program
/actualitate/politic/boc-vom-prelua-o-parte-din-programele-de-guvernare-ale-candidatilor-la-presedintie-5201337
5201337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.