Basescu refuza titlul de academician de onoare oferit de AOSR

Postat la 12 martie 2010 17 afişări

Presedintele Traian Basescu nu accepta titlul de acadamician de onoare care i-a fost conferit, joi, de catre Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, se arata intr-un comunicat la Palatului Cotroceni.

"Cu privire la propunerea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania ca presedintele Traian Basescu sa devina membru de onoare, Administratia Prezidentiala precizeaza ca initiativa nu a primit acordul Presedintelui sau al institutiei prezidentiale. Presedintele Traian Basescu considera ca acordarea unui sediu si promulgarea unei legi sunt obligatii de serviciu care nu trebuie rasplatite cu titluri academice", se arata in comunicat. Presedintia precizeaza ca seful statului le multumeste membrilor AOSR pentru initiativa lor, dar nu poate accepta titlul de membru de onoare al Academiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
refuz,
titlu,
academician,
AOSR
/actualitate/politic/basescu-refuza-titlul-de-academician-de-onoare-oferit-de-aosr-5740586
5740586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.