PMP îi cere preşedintelui Băsescu să retrimită Parlamentului legea de reducere a CAS

Postat la 22 iulie 2014 31 afişări

PMP îi solicită preşedintelui Traian Băsescu să retrimită la Parlament legea privind reducerea CAS cu 5%, pentru a fi rediscutată, a declarat marţi candidatul PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu.

PMP îi cere preşedintelui Băsescu să retrimită Parlamentului legea de reducere a CAS

 "PMP solicită preşedintelui României retrimiterea legii privind reducerea CAS pentru a fi rediscutată în Parlament, constatând după trei săptămâni de dezbatere publică că cei de la guvernare nu au capacitatea de a oferi argumente privind sustenabilitatea acestui proiect şi afirmaţiile politice şi ale mediului de afaceri trebuie avute în vedere în acest proiect", a precizat Cristian Diaconescu.

El a arătat că guvernanţii au oferit o serie de explicaţii transmise pe diverse căi, dar este vorba despre "o mare minciună şi un dispreţ faţă de o motivare economică decentă".

"Observăm câtă neseriozitate, bătaie de joc ce perverteşte o măsură interesantă şi necesară, lăsând-o doar ca un manifest politic", a mai spus Diaconescu..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pmp-ii-cere-presedintelui-basescu-sa-retrimita-parlamentului-legea-de-reducere-a-cas-12957125
12957125
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.